Om oss

Vesthus består av ett skreddersydd team for å planlegge og bygge deres drømme bolig, vi har sivil arkitekt, sivil ingeniør, boligutvikler med erfaring og kompetanse fra større næringsbygg og offentlig saksbehandling. Dette er med på å skille oss ut fra de andre leverandørene. Vesthus ønsker å bistå deg fra A til Å i prosessen med å planlegge og realisere din bolig drøm. Vesthus holder til på Nesbru i Asker, midt i Vestfjorden i Oslofjorden og har sitt navn derifra.
Vesthus ønsker deg velkommen til en særegen boligopplevelse og ønsker å skille seg ut fra tradisjonelle ferdighusleverandørene ved å være fleksibel og skreddersy løsninger for kunden. Hos Vesthus har ikke vi definert hvordan boligen skal være til deg, men kunden definerer sin skreddersydde drømmebolig.
Vesthus støtter norsk produksjon og er 100 % norsk eid. Vesthus sin hoved leveranse kommer fra Maxbo og bygger som oftest av precut på byggeplassen. Velger du Vesthus skal vi gjøre alt vi kan for å oppfylle deres boligdrøm.

Konrad Opicz
Sivilingeniør, Prosjektleder

konrad@vesthus.no
  +47 98 88 92 66

Konrad har 20 år erfaring med byggeprosjekter, 10 år som prosjektleder og prosjekteringsleder. Han er sivilingeniør – Kvalitetsstyring og prosjektledelse (2006), og har mesterbrev – byggmester (2000).

Monika Råket
Administrasjonsansvarlig

monika@vesthus.no
  +47 48 12 42 95

Monika er ryggraden i Vesthus, hun er personalansvarlig og passer på at folka i Vesthus har det bra! Hun jobber med regnskap og fakturering. Hun bistår alle medarbeiderne med ulike bygge relaterte oppgaver, og har ansvar for firmaets driftsavtaler.

Jakob Nyquist
Boligkonsulent

jakob@vesthus.no
  +47 45 23 65 52

Jakob har lang fartstid innen eiendomssalg og eiendomsutvikling. Med sin bakgrunn som eiendomsmegler i Asker og utbygger vil han være en stødig veileder for sine kunder.

Mikkel Normann
Eiendomsutvikler

mikkel@vesthus.no
  +47 99 02 62 32

Mikkel Normann har en master i eiendomsutvikling fra UMB (2010). Han har erfaring fra offentlig saksbehandling fra Asker, Røyken og Drammen. Han er glad i oppfølging av kunde og støtte dem i hele prosjektering og bygningsfase.

Natalia Wawrzyniak
Arkitekt

natalia@vesthus.no
 +47 40 06 20 06

Natalia har bachelorgrad i Arkitektur og Urbanisme (2011). Hun har høy kompetanse innen grafisk prosjektering, 3D visualisering, interiør design.